Snipper de ui fijn. Snij de selder in kleine blokjes. Schil de aardappelen en snij in hapklare stukken.
Stoof de ui aan in olijfolie op een zacht vuurtje en pers er de gepelde knoflook bij. Voeg er de selder, prei, savooikool en aardappelen aan toe. Stoof 1 min. mee. Schenk er het water bij en breng aan de kook. Los er de bouillonblokjes in op en kook de groenten gaar.
Roer er de pesto door. Spoel de kidneybonen onder stromend water en voeg ze toe aan de soep. Laat nog 2 min. koken. Serveer meteen. Breng op smaak met peper.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
189 KJ
Energie
46 kcal
Vetten
2.3
Fats acid satured
0.5
koolhydraten
4.3
waarvan suikers
1.3
Eiwitten
1.4
salt
0.6
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.