Kook de rijst gaar. Snij de selder en paprika in kleine stukjes. Haal het vel van de chorizo en snij in kleine blokjes. Bak de kippenblokjes gaar in olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Schep er in de laatste minuut ook even de roze garnalen in om. Hou aan de kant.
Stoof de selder en paprikablokjes aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Voeg er na enkele minuten ook de chorizoblokjes aan toe en bak mee. Schenk er de tomatenblokjes bij, verkruimel er het kippenbouillonblokje over en breng op smaak met de suiker. Laat 10 min. pruttelen.
Leg de kippenblokjes en de garnalen terug in de saus. Serveer met de rijst. Werk af met een draai van de pepermolen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
491 KJ
Energie
117 kcal
Vetten
3.9
Fats acid satured
1.1
koolhydraten
12
waarvan suikers
2.1
Eiwitten
8.1
salt
0.67
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.