Snij de champignons in kwartjes. Snij de halloumi in plakken van een halve centimeter dik. Hak de peterselie fijn.
Stoof de pompoen, pastinaak en champignons aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout. Voeg er na 10 min. ook de spinazie aan toe en laat slinken. Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op.
Roer de couscous onder de groenten en schenk er de bouillon bij. Roer goed en laat de couscous in 5 min. garen. Gril ondertussen de plakken halloumi heel kort in een hete grillpan. Leg de halloumi op de couscousschotel en werk af met de fijngehakte peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
542 KJ
Energie
130 kcal
Vetten
6.4
Fats acid satured
3.4
koolhydraten
11.0
waarvan suikers
1.5
Eiwitten
6.3
salt
0.8
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.