Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Snipper de ui fijn. Rits de tijmblaadjes van de steeltjes. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de ui aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Stoof de prei mee tot de groente gaar is. Schep er de culinaire room onder en laat smelten. Schep er de tagliatelle met wat van het kookvocht onder en breng verder op smaak met peper en zout. Hou warm. Bak ondertussen de champignons kort aan in boter op hoog vuur. Schep vaak om, om aanbakken te vermijden. Kruid met peper, zout en de verse tijm.
Bak het vlees aan beide kanten in enkele minuten goudbruin in wat boter. Kruid bij met peper en zout. Verdeel de pasta met de groenten over de borden. Snij het kalfsvlees in plakjes en schik het op de pasta. Verdeel de gebakken champignonmengeling over het vlees.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 622 KJ |
Energie | 149 kcal |
Vetten | 7.7 |
Fats acid satured | 4.1 |
koolhydraten | 11.0 |
waarvan suikers | 1.5 |
Eiwitten | 8.5 |
salt | 0.4 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.