Schil de aardappelen en snij ze in hapklare stukken. Kook ze beetgaar in licht gezouten water.
Giet de schorseneren af. Snipper de sjalot fijn. Stoof aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Voeg er de room aan toe. Doe er de schorseneren en het currypoeder bij en breng verder op smaak met peper en zout.
Snij ondertussen de appel in blokjes. Bak de koteletten in boter aan beide kanten goudbruin op hoog vuur. Kruid met peper en zout. Verlaag het vuur en bak de blokjes appel even mee. Serveer de varkenskoteletten met de appeltjes en aardappelen. Schenk er de currysaus met de schorseneren bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
539 KJ
Energie
129 kcal
Vetten
8.1
Fats acid satured
3.9
koolhydraten
6.6
waarvan suikers
2.1
Eiwitten
5.8
salt
0.11
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.