Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Halveer de witloofstronkjes. Haal de zaadlijsten uit de chilipeper en snij het pepertje fijn. Snij de bosuitjes in fijne ringetjes. Rooster de sesamzaadjes heel kort in een droge pan.
Stoof de chilipeper aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Voeg er het witloof aan toe en stoof de stronkjes gaar. Kruid het witloof met peper en breng verder op smaak met de sojasaus. Kook ondertussen de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af.
Verhit wat arachideolie in een pan op een hoog vuur. Schroei de zalm aan elke zijde dicht. Kruid met peper en zout. Bak de zalm niet langer dan 15 seconden per zijde. Verdeel de noedels over de borden. Snij de zalm in plakjes en leg, samen met de witloofstronkjes, bij de noedels. Strooi er de bosuitjes over. Druppel het limoensap over de noedels en werk af met de sesamzaadjes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 825 KJ |
Energie | 198 kcal |
Vetten | 12.0 |
Fats acid satured | 1.8 |
koolhydraten | 13.0 |
waarvan suikers | 0.9 |
Eiwitten | 8.8 |
salt | 0.41 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.