Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de zoete paprika in halve maantjes. Snipper de ui fijn.
Stoof de ui aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Voeg er de wortel, courgette en zoete paprika aan toe. Laat enkele minuten stoven en doe er dan de helft van de tomatenpuree bij. Kruid flink met peper en zout. Spoel de kidneybonen en voeg die samen met de maïs toe aan de groentemengeling. Laat de groenten zacht stoven.
Schep een flinke hoeveelheid van het groentemengsel in het midden van de wraps, strooi er wat cheddar over en rol ze op. Doe een bodempje tomatenpuree in een ovenschaal, kruid met peper en zout en schik er de burrito’s in. Schep er het resterende groentemengsel rond. Smeer de wraps bovenaan in met de rest van de tomatenpuree en strooi er de resterende cheddar over. Zet in de hete oven tot de kaas is gesmolten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
351 KJ
Energie
84 kcal
koolhydraten
9.4
waarvan suikers
3.7
Eiwitten
3.1
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.