Witte pesto-pasta met kippengehaktballetjes en Chinese kool | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Witte pesto-pasta met kippengehaktballetjes en Chinese kool

Witte pesto-pasta met kippengehaktballetjes en Chinese kool

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Rol het gehakt tot balletjes. Rits de blaadjes oregano van de takjes. Hak de pijnboompitten wat fijner.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de Chinese kool op hoog vuur in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak de gehaktballetjes gaar in boter op een zacht vuurtje. Maak de witte pesto. Meng de ricotta met de helft van de Parmezaanse kaas. Pers er de knoflook bij. Rasp er de citroen bij, voeg de oregano en de pijnboompitten toe.  Kruid met peper en zout.

  3. Giet de pasta af maar bewaar wat van het kookvocht. Meng de pesto met een scheutje van het kookvocht  door de pasta. Schep er de Chinese kool onder. Serveer met de gehaktballetjes en de resterende kaas.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 865 KJ
Energie 207 kcal
Vetten 12.0
Fats acid satured 5.1
koolhydraten 14.0
waarvan suikers 1.0
Eiwitten 11.0
salt 0.8

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kippengehakt 300 g
  • oregano 4 g
  • pijnboompitten 2 el
  • spaghetti 200 g
  • Chinese kool 350 g
  • ricotta 100 g
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • teen knoflook 0.5 st
  • citroen 0.5 st

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kippengehakt 300 g
  • oregano 4 g
  • pijnboompitten 2 el
  • spaghetti 200 g
  • Chinese kool 350 g
  • ricotta 100 g
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • teen knoflook 0.5 st
  • citroen 0.5 st

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout