Rol het gehakt tot balletjes. Rits de blaadjes oregano van de takjes. Hak de pijnboompitten wat fijner.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de Chinese kool op hoog vuur in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak de gehaktballetjes gaar in boter op een zacht vuurtje. Maak de witte pesto. Meng de ricotta met de helft van de Parmezaanse kaas. Pers er de knoflook bij. Rasp er de citroen bij, voeg de oregano en de pijnboompitten toe. Kruid met peper en zout.
Giet de pasta af maar bewaar wat van het kookvocht. Meng de pesto met een scheutje van het kookvocht door de pasta. Schep er de Chinese kool onder. Serveer met de gehaktballetjes en de resterende kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
865 KJ
Energie
207 kcal
Vetten
12.0
Fats acid satured
5.1
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
1.0
Eiwitten
11.0
salt
0.8
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.