Marokkaans stoofpotje met kippenbouten geshoot | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Marokkaans stoofpotje met kippenbouten geshoot

Marokkaans stoofpotje met kippenbouten geshoot

Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snipper de ui fijn. Snij de paprika in blokjes.

  2. Bak de kippenbouten in 15 min. rondom gaar in arachideolie op een zacht vuurtje. Stoof ondertussen de ui aan in arachideolie. Doe er een deel van de garam masala-kruiden bij en bak even mee. Voeg er de wortelen en paprika aan toe en laat zachtjes stoven. Voeg de tomatenblokjes toe aan de groenten. Spoel de kikkererwten onder stromend water en voeg bij de groenten. Breng het geheel op smaak met meer garam masala, peper en zout. Laat nog even pruttelen.

  3. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer ze bij het Marokkaanse stoofpotje met de kippenbouten. Werk af met verse korianderblaadjes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 392 KJ
Energie 93 kcal
Vetten 3.1
Fats acid satured 0.7
koolhydraten 9.5
waarvan suikers 2.9
Eiwitten 6.0
salt 0.3

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5 st
  • paprika 1 st
  • kippenbouten 2 st
  • garam masala 1 el
  • wortel 220 g
  • tomatenblokjes 400 g
  • kikkererwten 110 g
  • pitabroodje 2 st
  • koriander 6 g

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5 st
  • paprika 1 st
  • kippenbouten 2 st
  • garam masala 1 el
  • wortel 220 g
  • tomatenblokjes 400 g
  • kikkererwten 110 g
  • pitabroodje 2 st
  • koriander 6 g

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie
  • peper
  • zout