Bak de kippenbouten in 15 min. rondom gaar in arachideolie op een zacht vuurtje. Stoof ondertussen de ui aan in arachideolie. Doe er een deel van de garam masala-kruiden bij en bak even mee. Voeg er de wortelen en paprika aan toe en laat zachtjes stoven. Voeg de tomatenblokjes toe aan de groenten. Spoel de kikkererwten onder stromend water en voeg bij de groenten. Breng het geheel op smaak met meer garam masala, peper en zout. Laat nog even pruttelen.
Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer ze bij het Marokkaanse stoofpotje met de kippenbouten. Werk af met verse korianderblaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
392 KJ
Energie
93 kcal
Vetten
3.1
Fats acid satured
0.7
koolhydraten
9.5
waarvan suikers
2.9
Eiwitten
6.0
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.