Verwarm de oven voor op 200°C. Besprenkel de pastinaakfrieten met olijfolie, peper en zout. Meng goed dooreen en spreid uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in 15-20 min. gaar in de oven. Meng het gehakt met de colombokruiden, peper en zout. Vorm 1 burger per persoon. Verhit een klontje boter in een pan en bak de burgers, over een middelhoog tot laag vuur, in 10 min. gaar.
Verhit een grillpan over een hoog vuur. Snij de courgette in plakken van 0,5 cm en leg ze op de grill. Gril in ongeveer 10 min. aan beide kanten gaar.
Meng de mayonaise met de harissa. Verwarm de hamburgerbroodjes in de broodrooster. Besmeer met mayonaise en beleg met een burger, gegrilde courgette en waterkers. Serveer met de pastinaakfrietjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
882 KJ
Energie
212 kcal
Vetten
16.0
Fats acid satured
5.8
koolhydraten
11.0
waarvan suikers
2.9
Eiwitten
6.3
salt
0.7
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.