Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar.
Snipper het chilipepertje en plet de knoflook tot moes. Meng ze met de vissaus, suiker, limoensap en geraspte gember. Hak de pindanoten grof.
Verhit wat olie in een wok over een hoog vuur. Kruid de kippenblokjes met peper en zout en roerbak in 3-5 min. goudbruin. Haal de kip uit de wok en hou warm. Voeg opnieuw wat olie toe en roerbak de Thai wok in 2-3 min. gaar. Voeg de kip samen met de uitgelekte rijst toe aan de wok en meng goed dooreen. Verdeel over kommen en serveer met de pindanoten en de vinaigrette.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
571 KJ
Energie
137 kcal
Vetten
4.1
Fats acid satured
0.8
koolhydraten
15.0
waarvan suikers
4.5
Eiwitten
9.2
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.