Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Voeg de kokosmelk, geraspte gember, suiker en vissaus toe. Breng zacht aan de kook. Snij de kipfilet in dunne reepjes en voeg samen met de wokgroenten toe aan de soep. Laat 10 min. zacht pruttelen.
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking beetgaar. Giet de noedels af en spoel onder de koude kraan om het kookproces te stoppen. Snij de lente-ui fijn.
Verdeel de noedels over kommen en schep er de soep overheen. Werk af met lente-ui en Thais basilicum. Serveer met limoenpartjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
352 KJ
Energie
84 kcal
Vetten
3.6
Fats acid satured
2.3
koolhydraten
7.6
waarvan suikers
1.8
Eiwitten
4.9
salt
0.6
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.