Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de vis in stukken. Verhit wat boter in een pan en stoof de prei 5 min. Voeg de spinazie toe en roerbak tot deze volledig geslonken is. Kruid met peper en zout.
Verhit de boter voor de saus in een steelpannetje en meng er de bloem door. Roerbak 1 à 2 min., of tot je een koekjesgeur ruikt. Blus met de witte wijn en roer goed. Voeg dan, al roerend, de melk toe en laat even indikken. Voeg citroensap en mosterd toe en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Roer er de vis doorheen en schep in een ovenschotel.
Leg de groenten op de vis, gevolgd door de puree. Werk af met gemalen kaas en paneermeel en schuif 15 min. in de hete oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
363 KJ
Energie
87 kcal
Vetten
3.7
Fats acid satured
2.4
koolhydraten
5.9
waarvan suikers
2.0
Eiwitten
5.9
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.