Pizza funghi met salie, provolone en hazelnoten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pizza funghi met salie, provolone en hazelnoten

Pizza funghi met salie, provolone en hazelnoten

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Snipper de sjalot, trek de shimeji uiteen en snij alle paddenstoelen in plakjes. Rasp de provolone, hak de hazelnoten grof en de salieblaadjes fijn.

  2. Verhit wat olie in een pan en stoof de sjalot 1 min. aan. Draai het vuur hoog en voeg alle paddenstoelen toe. Roerbak 2 min. en kruid met peper en zout.

  3. Rol de pizzabodem uit en beleg met de paddenstoelen, de kaas, salie en hazelnoten. Schuif ongeveer 10 min., of tot de pizza krokant gebakken is, in de hete oven. Beleg met rucola en dien onmiddellijk op.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 807 KJ
Energie 192 kcal
Vetten 8.7
Fats acid satured 2.0
koolhydraten 20.0
waarvan suikers 0.6
Eiwitten 6.6
salt 0.9

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • sjalot 1 st
  • shimeji 75 g
  • champignonmix 200 g
  • mini oesterzwammen 200 g
  • provolone 100 g
  • hazelnoten 40 g
  • salie 4 g
  • pizzabodem 2 st
  • rucola 45 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • sjalot 1 st
  • shimeji 75 g
  • champignonmix 200 g
  • mini oesterzwammen 200 g
  • provolone 100 g
  • hazelnoten 40 g
  • salie 4 g
  • pizzabodem 2 st
  • rucola 45 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout