Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook samen met de broccoliroosjes, in gezouten water, in ongeveer 20-25 min. gaar.
Snij de vis in dikke repen en kruid met peper en zout. Zet een bord met limoensap klaar en een bord met paneermeel. Haal een visstukje eerst door het limoensap en vervolgens door het paneermeel. Werk zo alle vis op. Verhit wat olie in een pan over een middelhoog vuur en bak de visnuggets in 5 min. goudbruin en krokant. Mix de mayonaise met de uitgeperste knoflook en het currypoeder tot een aioli.
Giet de aardappelen af en stamp samen met een klont boter, peper en zout tot puree. Serveer samen met de visnuggets en de aioli.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
598 KJ
Energie
143 kcal
Vetten
9.5
Fats acid satured
2.1
koolhydraten
8.3
waarvan suikers
1.1
Eiwitten
5.7
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.