Verwarm de oven voor op 180°C. Rol kleine balletjes van het kippengehakt en wentel door de sesamzaadjes. Leg op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak in 15 à 20 min. gaar in de hete oven.
Kook de sobanoedels volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Meng de sojasaus met het limoensap en de helft van de sesamolie. Snipper de lente-ui.
Verhit de overgebleven sesamolie in een wok en wok de groenten in 5 min. gaar. Voeg de uitgelekte noedels toe en overgiet met de saus. Meng nog even goed door elkaar. Verdeel de noedels en balletjes over kommen en werk af met fijngesnipperde lente-ui.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
549 KJ
Energie
131 kcal
Vetten
5.7
Fats acid satured
1.4
koolhydraten
12.0
waarvan suikers
2.6
Eiwitten
7.0
salt
1.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.