Kook de couscous, volgens de instructies op de verpakking, in gezouten water gaar. Snij de spitskool over de lengte in 4 parten. Verhit olie in een pan over een middelhoog vuur. Leg de spitskool met de snijkant in de pan en laat 5-7 min. garen. Eens de kool een bruin korstje heeft, draai je hem op de andere snijkant en gaar opnieuw 5-7 min. Hak de peterselie en de walnoten. Ontpit de olijven en scheur ze in stukjes. Meng de honing met de olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
Verhit de boter in een steelpannetje. Schep er het schuim van en laat de boter lichtbruin kleuren. Meng de couscous met de vinaigrette, olijven en granaatappelpitten.
Snij de halloumi in plakken, dep ze droog en snij in blokjes. Verhit olie in een pan en bak in 5 min. bruin. Lepel de beurre noisette over de spitskool en bestrooi met de peterselie en de noten. Serveer met de couscous en halloumi.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
843 KJ
Energie
202 kcal
Vetten
13.0
Fats acid satured
6.6
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
2.3
Eiwitten
6.9
salt
0.8
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.