Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Snij de shiitake in stukken. Verhit wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook 1 min. aan alvorens de shiitake toe te voegen. Roerbak 1 min. en blus met de tomatenstukjes. Voeg de specerijen (kaneel, komijn en paprika) en de suiker toe. Kruid met peper en zout en laat 5 min. pruttelen.
Giet er de orzo en het water bij. Roer en laat in ongeveer 10 min., of tot het meeste water geabsorbeerd is, beetgaar worden. Roer af en toe. Roer er de spinazie onder tot die volledig geslonken is. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
Verdeel over de borden en verbrokkel er de feta overheen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
412 KJ
Energie
98 kcal
Vetten
3.3
Fats acid satured
1.3
koolhydraten
13.0
waarvan suikers
1.9
Eiwitten
3.6
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.