Meng de sojasaus met de honing en de vissaus. Snij het vlees in hapgrote stukken. Giet het mengsel over de varkensstukjes en laat 5 min. marineren.
Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Voeg de steranijs, het limoensap en de wokgroenten toe aan de soep. Laat 10 min. pruttelen. Verhit wat olie in een pan en roerbak de varkensstukjes in 5 min. gaar. Giet er tijdens de laatste minuut de marinade bij.
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking gaar. Verdeel ze over de kommen en overgiet met soep. Werk af met stukjes varkensvlees.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
314 KJ
Energie
75 kcal
Vetten
2.2
Fats acid satured
0.8
koolhydraten
8.0
waarvan suikers
2.2
Eiwitten
5.4
salt
0.9
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.