Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook samen met de prei in 20 min. gaar. Snij de vis in stukjes en voeg tijdens de laatste 5 kookminuten toe aan de aardappelen.
Snipper de lente-ui en bieslook. Breng water met een flinke geut azijn aan de kook. Zet het vuur uit en maak een draaikolk in het water. Breek een per een de eitjes in een tas en laat ze een voor een in het draaiende water glijden. Laat 3 min. koken. Haal de eieren uit het water en laat uitlekken.
Giet de aardappelen af en stamp tot puree samen met een klontje boter, de zure room, lente-ui, bieslook, peper, zout en nootmuskaat. Verdeel de brandade over de borden en werk af met een gepocheerd eitje.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 462 KJ |
Energie | 110 kcal |
Vetten | 5.7 |
Fats acid satured | 3.0 |
koolhydraten | 7.9 |
waarvan suikers | 2.6 |
Eiwitten | 6.4. |
salt | 0.1 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.