Snipper de ui fijn. Haal het vel van de chorizo en snij in kleine blokjes.
Stoof de ui aan in wat arachideolie op een laag vuurtje. Voeg er na 1 min. de chorizo en paprikareepjes aan toe. Schep er na een drietal minuten de sugar snaps bij en bak er ook het tomatenconcentraat in. Meng alles goed door elkaar.
Meng er na enkele minuten de voorgestoomde rijst en de olijven onder en bak even mee. Maak een kuiltje in het midden en breek er de eitjes in. Roer goed en meng het ei beetje per beetje onder de rijst. Proef en breng verder op smaak met peper en zout.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
531 KJ
Energie
128 kcal
Vetten
6.8
Fats acid satured
1.9
koolhydraten
11.0
waarvan suikers
2.3
Eiwitten
4.7
salt
0.6
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.