Hak de helft van de salie fijn. Breng het water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Snij de kipfilets open maar snij ze niet volledig door. Leg 1 salieblaadje in het midden tussen elke filet en verpak dan in ham. Bak op een laag vuur in de boter en zet ze opzij.
Kook de gnocchi in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af. Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze 5 min in gezouten kokend water. Giet ze af. Bak de gnocchi in een andere pan op een hoog vuur in boter. Strooi er de fijngehakte salie over, voeg de broccoli toe en laat 2 min meebakken. Zet de pan van het vuur, voeg de spinazie en wat extra boter toe en laat slinken. Kruid met zout en peper en zet opzij.
Schep de kip uit de pan. Blus de pan op het vuur met de wijn en schraap de aanbaksels los. Voeg de bouillon toe en laat inkoken. Los het maïszetmeel op in water en voeg toe. Roer om, leg de kip in de saus en laat een paar minuten warmen. Serveer met de gnocchi met groenten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
428 KJ
Energie
102 kcal
Vetten
3.4
Fats acid satured
2.0
koolhydraten
8.4
waarvan suikers
0.6
Eiwitten
8.1
salt
0.9
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.