Verwarm de oven voor op 200°C. Stoom de krieltjes gaar zoals vermeld op de verpakking. Snij voor elke papillot 2 stukken bakpapier af van ongeveer 30 cm lang.
Verdeel de courgette en prei over de papillotten. Kruid met peper en zout en bedruppel met olijfolie. Verdeel de zalm op de groenten. Kruid met peper en zout, rasp er wat citroenschil over en schep er kappertjes op. Vouw de papillotten dicht en schenk er witte wijn in.
Leg de papillotten op een bakplaat en schuif ze een kwartier in de hete oven. Bak de gestoomde krieltjes met enkele takjes rozemarijn goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. Serveer de papillotten met de gebakken krieltjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
436 KJ
Energie
104 kcal
Vetten
5.7
Fats acid satured
0.8
koolhydraten
6.5
waarvan suikers
1.8
Eiwitten
5.3
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.