Hak de olijven in stukjes. Snipper de ui fijn. Hak de peterselie fijn. Meng de olijven, ui en peterselie en pers er de knoflook bij. Verbrokkel er de feta over. Kruid met peper en zout en breng verder op smaak met een scheutje olijfolie. Schep door elkaar.
Snij de courgette in plakken van 3 mm dik. Gril ze aan beide kanten kort op hoog vuur, in olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak de falafel in wat olijfolie op een laag vuurtje.
Stop de wraps 20 sec. in de microgolf zodat je ze makkelijker kunt oprollen. Besmeer elke wrap met wat verse kaas. Leg daarop enkele plakken courgette. Doe er wat spinazie bij en verdeel er de falafelballetjes over. Schep er wat van de olijvensalsa op. Rol op. Serveer met de resterende salsa.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
782 KJ
Energie
186 kcal
Vetten
10.0
Fats acid satured
3.3
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
1.8
Eiwitten
8.6
salt
1.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.