Hak de dille fijn. Schil de komkommer en snij in blokjes. Meng de komkommer onder de yoghurt, pers er de knoflook bij en kruid met de dille, peper en zout.
Kook de Griekse pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de gyros gaar in een pan in een beetje olijfolie op een laag vuurtje.
Halveer de slaharten en bak ze even, op de snijkant, in een hete grillpan met wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Serveer de gebakken gyros met de slaharten, Griekse pasta en de frisse komkommersalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
603 KJ
Energie
144 kcal
Vetten
6.3
Fats acid satured
1.5
koolhydraten
13.0
waarvan suikers
1.8
Eiwitten
8.7
salt
0.7
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.