Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de champignons in kwartjes. Hak de rozemarijn fijn. Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de courgette en champignons 5 min. aan op een zacht vuurtje in wat olijfolie. Kruid met de verse rozemarijn. Schenk er de room bij en laat nog 2 min. verder sudderen. Kruid met peper en zout.
Schep de groenten en tomaatjes in een ingevette ovenschaal en leg er de vis op. Kruid de vis met wat peper en zout en besmeer met de mosterd. Zet de schaal 15 min. in de oven. Bak de pancetta krokant in een pan zonder vetstof op hoog vuur. Hak de peterselie fijn. Garneer de schotel met de peterselie en brokkel er de pancetta over. Serveer met de tagliatelle.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
570 KJ
Energie
136 kcal
Vetten
6.5
Fats acid satured
2.4
koolhydraten
11.0
waarvan suikers
1.4
Eiwitten
8.1
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.