Snipper de ui fijn. Snij de puntpaprika in halve maantjes. Scheur het basilicum grof.
Stoof de ui en de geperste knoflook aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Voeg er na 2 min. de wortel en puntpaprika aan toe. Schenk er de passata bij en kruid met het verse basilicum, paprikapoeder, peper en zout. Laat rustig sudderen. Kook de tagliatelle beetgaar. Bak de veggie reepjes op een laag vuurtje in wat olijfolie.
Doe de spinazie in de groentesaus en laat slinken. Schep daarna de mascarpone onder de saus en kruid naar smaak bij met peper en zout. Voeg er ook de veggie reepjes aan toe. Schep de tagliatelle in de borden en schep er de mascarponesaus over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
507 KJ
Energie
121 kcal
Vetten
4.7
Fats acid satured
1.9
koolhydraten
13
waarvan suikers
3.7
Eiwitten
5.4
salt
0.37
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.