Tagliatelle met groenten-mascarponesaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tagliatelle met groenten-mascarponesaus

Tagliatelle met groenten-mascarponesaus

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snipper de ui fijn. Snij de puntpaprika in halve maantjes.  Scheur het basilicum grof.

  2. Stoof de ui en de geperste knoflook aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Voeg er na 2 min. de wortel en puntpaprika aan toe. Schenk er de passata bij en kruid met het verse basilicum, paprikapoeder, peper en zout. Laat rustig sudderen. Kook de tagliatelle beetgaar. Bak de veggie reepjes op een laag vuurtje in wat olijfolie.

  3. Doe de spinazie in de groentesaus en laat slinken. Schep daarna de mascarpone onder de saus en kruid naar smaak bij met peper en zout. Voeg er ook de veggie reepjes aan toe. Schep de tagliatelle in de borden en schep er de mascarponesaus over.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 507 KJ
Energie 121 kcal
Vetten 4.7
Fats acid satured 1.9
koolhydraten 13
waarvan suikers 3.7
Eiwitten 5.4
salt 0.37

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5 st
  • zoete puntpaprika 1 st
  • basilicum 4 g
  • teen knoflook 1 st
  • wortel 125 g
  • passata 2 dl
  • tagliatelle 200 g
  • veggie reepjes 180 g
  • spinazie 125 g
  • mascarpone 60 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • paprikapoeder 1 tl
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5 st
  • zoete puntpaprika 1 st
  • basilicum 4 g
  • teen knoflook 1 st
  • wortel 125 g
  • passata 2 dl
  • tagliatelle 200 g
  • veggie reepjes 180 g
  • spinazie 125 g
  • mascarpone 60 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • paprikapoeder 1 tl
  • peper
  • zout