Snij de courgette en aubergine in plakken van 3 mm dik. Hak de muntblaadjes fijn. Snij de waterkers grof. Snipper de rode ui. Bereid de couscous zoals vermeld op de verpakking. Meng er de waterkers en rode ui onder.
Gril de courgette- en aubergineplakken in wat olijfolie, aan beide kanten, in een grillpan op een hoog vuur. Schep ze bij de couscous.
Gril de feta ook heel kort aan in wat olijfolie in de grillpan. Scheur de rauwe ham klein en verdeel over de salade. Brokkel er de gegrilde kaas over. Werk af met de munt.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
670 KJ
Energie
160 kcal
Vetten
6.8
Fats acid satured
2.7
koolhydraten
17
waarvan suikers
1.4
Eiwitten
7.2
salt
0.8
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.