Verwarm de oven voor op de grillstand. Snij de paprika in blokjes.
Bak het gehakt rul in een antikleefpan zonder vetstof. Stoof de paprika en prei aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout. Haal het gehakt uit de pan en bak er de krieltjes 5 min. in. Kruid met peper en zout. Meng het gehakt onder de groenten. Schenk er de room bij en roer onder elkaar.
Schep het gehakt-groentemengsel in een ingevette ovenschaal. Schep er de krieltjes op en bestrooi met de cheddar. Zet de ovenschaal onder de grill tot de kaas is gesmolten. Snij de lente-ui in fijne ringetjes en werk er de schotel mee af.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
523 KJ
Energie
125 kcal
Vetten
7.8
Fats acid satured
3.3
koolhydraten
7.4
waarvan suikers
2.6
Eiwitten
6.4
salt
0.53
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.