Laat de peertjes uitlekken. Snipper de knoflook fijn. Bak de aardappeltjes goudbruin op een zacht vuurtje in wat olijfolie.
Voeg de wortelmix toe en kruid de groenten met peper en zout. Laat beetgaar bakken. Warm de peertjes op in een pannetje op een laag vuurtje.
Bak de kalkoenfilets aan beide kanten goudbruin in boter. Kruid ze met peper en zout. Verlaag het vuur en laat de filets zachtjes verder garen. Bak er de shimeji en de knoflook bij en schep regelmatig om. Warm de archiducsaus op in de microgolfoven. Serveer de kalkoenfilets met de saus, de worteltjes en peertjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
434 KJ
Energie
104 kcal
Vetten
4.8
Fats acid satured
2.3
koolhydraten
8.1
waarvan suikers
3.6
Eiwitten
6.5
salt
0.25
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.