Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg uit. Strijk de tomatensaus over de pizzabodem. Strooi er de Parmezaanse kaas over en daarna de mozzarella. Verkruimel er de gorgonzola over. Kruid met peper en zout. Schuif de pizza 15 min. in de hete oven.
Snij de rode biet en de appel in blokjes. Hak de walnoten fijn. Snij het witloof in reepjes.
Meng het witloof, de appel, rode biet en walnoten door elkaar en schep er de veldsla onder. Kruid met peper en zout en breng op smaak met de witte wijnazijn. Werk de pizza af met blaadjes basilicum. Serveer de salade bij de pizza.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
756 KJ
Energie
180 kcal
Vetten
8.5
Fats acid satured
3.5
koolhydraten
16.0.
waarvan suikers
2.7
Eiwitten
7.7
salt
0.85
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.