Penne met pompoen, veggie balletjes en groentetopping | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Penne met pompoen, veggie balletjes en groentetopping

Penne met pompoen, veggie balletjes en groentetopping

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Stoof de pompoenblokjes aan in wat olijfolie op een laag vuurtje en schenk er eventueel wat water bij zodat het niet aanbakt. Laat rustig zacht worden. Kruid met peper en zout en chilipoeder naar smaak.

  2. Hak de rozemarijn fijn. Snipper de sjalot. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoof de sjalot aan in wat olijfolie en voeg er na 1 min. ook de wortel, prei en rozemarijn aan toe. Breng op smaak met de tapenade, peper en zout en laat 10 min. stoven op een zacht vuurtje.

  3. Bak de vegetarische balletjes aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Plet de zachte pompoen tot puree. Giet de pasta af, meng onder de pompoenpuree en schep op de borden. Verdeel er de balletjes over en werk af met de groentetopping. Garneer met de pijnboompitjes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Vetten 8.1 KJ
Energie 179 kcal
Vetten 8.1
Fats acid satured 1.0
koolhydraten 19.0
waarvan suikers 4.0
Eiwitten 6.2
salt 0.55

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • pompoen 250 g
  • chilipoeder
  • rozemarijn 3 g
  • sjalot 1 st
  • penne 200 g
  • wortel 110 g
  • prei 100 g
  • tapenade van tomaten 2 el
  • groenteballetjes 200 g
  • pijnboompitten 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • pompoen 250 g
  • chilipoeder
  • rozemarijn 3 g
  • sjalot 1 st
  • penne 200 g
  • wortel 110 g
  • prei 100 g
  • tapenade van tomaten 2 el
  • groenteballetjes 200 g
  • pijnboompitten 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout