Kook de macaroni beetgaar zoals vermeld op de verpakking. Blancheer de broccoliroosjes 5 min. in gezouten kokend water.
Smelt de boter op een laag vuurtje en voeg de bloem toe. Roer met een garde tot je koekjes ruikt. Schenk er dan in delen de melk bij. Blijf roeren. Kruid de ingedikte saus met peper en zout. Doe er de gemalen kaas bij en laat smelten. Voeg de andijvie toe. Giet de pasta af en meng onder de kaassaus.
Kruid de kipfilet royaal met de kippenkruiden en bak ze gaar op een zacht vuurtje in boter. Schep de saus met andijvie en pasta op de borden. Snij de kipfilet in plakjes en serveer op de macaroni. Verdeel er de broccoliroosjes over. Kruid nog wat bij met peper.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
556 KJ
Energie
133 kcal
Vetten
3.9
Fats acid satured
2.4
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
1.9
Eiwitten
9.8
salt
0.23
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.