Groentemacedoine met chipolata en parmezaanaardappeltjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Groentemacedoine met chipolata en parmezaanaardappeltjes

Groentemacedoine met chipolata en parmezaanaardappeltjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen, snij ze in hapklare stukken en kook ze beetgaar. Snij de sluimererwten in reepjes. Snij de voorgekookte rode bietjes in kleine blokjes.

  2. Stoof de raapjes en wortelblokjes aan in wat olijfolie. Doe er na 5 min. ook de sluimererwten bij. Stoof 2 min. mee en doe er dan de voorgekookte rode bietjes bij. Warm even op. Kruid met peper en zout.

  3. Bak de chipolata’s gaar in boter op een zacht vuurtje. Schep uit de pan. Giet de aardappelen af en bak ze krokant in dezelfde pan van de chipolata. Kruid ze met peper en zout. Strooi er de Parmezaanse kaas over. Serveer de parmezaanaardappeltjes met de groentemacedoine en de worstjes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 565 KJ
Energie 135 kcal
Vetten 9.1
Fats acid satured 3.8
koolhydraten 7.4
waarvan suikers 1.8
Eiwitten 5.5
salt 0.38

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 400 g
  • sluimererwten 100 g
  • rode biet 125 g
  • raap 110 g
  • wortel 125 g
  • chipolata 300 g
  • Parmezaanse kaas 20 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 400 g
  • sluimererwten 100 g
  • rode biet 125 g
  • raap 110 g
  • wortel 125 g
  • chipolata 300 g
  • Parmezaanse kaas 20 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout