Schil de aardappelen, snij ze in hapklare stukken en kook ze beetgaar. Snij de sluimererwten in reepjes. Snij de voorgekookte rode bietjes in kleine blokjes.
Stoof de raapjes en wortelblokjes aan in wat olijfolie. Doe er na 5 min. ook de sluimererwten bij. Stoof 2 min. mee en doe er dan de voorgekookte rode bietjes bij. Warm even op. Kruid met peper en zout.
Bak de chipolata’s gaar in boter op een zacht vuurtje. Schep uit de pan. Giet de aardappelen af en bak ze krokant in dezelfde pan van de chipolata. Kruid ze met peper en zout. Strooi er de Parmezaanse kaas over. Serveer de parmezaanaardappeltjes met de groentemacedoine en de worstjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
565 KJ
Energie
135 kcal
Vetten
9.1
Fats acid satured
3.8
koolhydraten
7.4
waarvan suikers
1.8
Eiwitten
5.5
salt
0.38
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.