Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Schil de aardappelen, snij ze in hapklare stukken en kook ze beetgaar. Snij de sluimererwten in reepjes. Snij de voorgekookte rode bietjes in kleine blokjes.
Stoof de raapjes en wortelblokjes aan in wat olijfolie. Doe er na 5 min. ook de sluimererwten bij. Stoof 2 min. mee en doe er dan de voorgekookte rode bietjes bij. Warm even op. Kruid met peper en zout.
Bak de chipolata’s gaar in boter op een zacht vuurtje. Schep uit de pan. Giet de aardappelen af en bak ze krokant in dezelfde pan van de chipolata. Kruid ze met peper en zout. Strooi er de Parmezaanse kaas over. Serveer de parmezaanaardappeltjes met de groentemacedoine en de worstjes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 565 KJ |
Energie | 135 kcal |
Vetten | 9.1 |
Fats acid satured | 3.8 |
koolhydraten | 7.4 |
waarvan suikers | 1.8 |
Eiwitten | 5.5 |
salt | 0.38 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.