Zwarte pens met aardappel-appelrösti en paddenstoelen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Zwarte pens met aardappel-appelrösti en paddenstoelen

Zwarte pens met aardappel-appelrösti en paddenstoelen

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Hak de paddenstoelen grof. Hak de peterselie fijn. Hak de hazelnoten grof. Schil de aardappelen en de appel. Rasp beiden, meng ze onder elkaar en knijp er al het vocht uit. Meng er het ei onder en kruid stevig met peper en zout.

  2. Smelt boter in een hete pan op een zacht vuur. Schep er hoopjes van het aardappel-appelmengsel in en druk plat tot koekjes. Bak de koekjes aan beide kanten gaar en krokant. Bak de zwarte pensen langzaam aan in wat boter op een zacht vuurtje.

  3. Bak de paddenstoel op in wat boter op hoog vuur. Schud regelmatig op. Kruid met peper, zout en de peterselie. Serveer de pensen met de rösti’s en serveer er de paddenstoelen bij. Garneer met de hazelnoten.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 614 KJ
Energie 148 kcal
Vetten 11.0
Fats acid satured 4.3
koolhydraten 6.5
waarvan suikers 2.2
Eiwitten 5.6
salt 0.55

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • paddenstoelenmix 200 g
  • peterselie 6 g
  • hazelnoten 20 g
  • aardappelen 300 g
  • appel 1 st
  • ei 1 st
  • zwarte pens 2 st

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • paddenstoelenmix 200 g
  • peterselie 6 g
  • hazelnoten 20 g
  • aardappelen 300 g
  • appel 1 st
  • ei 1 st
  • zwarte pens 2 st

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • peper
  • zout