Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze in 20-25 min. in gezouten water gaar. Voeg tijdens de laatste kookminuut de spinazie toe.
Snij de champignons in kwartjes, snipper de sjalot en pluk de dragonblaadjes. Verhit een klontje boter in een pan. Kruid de kip met peper en zout en roerbak in 3 à 4 min. gaar. Haal de kip uit de pan en hou warm. Voeg een nieuw klontje boter toe en stoof de sjalot 1 min. aan alvorens de champignons toe te voegen. Roerbak over een hoog vuur in 2 min. gaar. Blus met de sausbasis en room. Voeg de mosterd, dragon en kip toe en kruid met peper en zout. Laat de saus 2 min. indikken.
Giet de aardappelen af en stamp met een klontje boter, peper, zout en nootmuskaat tot een grove stoemp. Serveer met de kip en de champignons.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
350 KJ
Energie
84 kcal
koolhydraten
5.7
waarvan suikers
0.6
Eiwitten
6.2
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.