Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
Snij de chorizo in kleine blokjes. Klop de eieren los en meng met de Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout. Verhit een klontje boter in een pan en bak de chorizo in 5 min. krokant.
Snij de zwarte olijven doormidden, de radicchio in repen en de kerstomaten doormidden. Meng met de kappertjes en rucola en besprenkel met olijfolie, peper, zout en rode wijnazijn. Giet de spaghetti af en roer er de eieren en de helft van de chorizo doorheen. Blijf roeren tot je een mooi, smeuïg geheel bekomt. Kruid stevig met zwarte peper. Verdeel over de borden en werk af met de overgebleven chorizo. Serveer met de salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
1082 KJ
Energie
259 kcal
Vetten
15.0
Fats acid satured
6.3
koolhydraten
20.0
waarvan suikers
2.0
Eiwitten
11.0
salt
1.0
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.