Chili sin carne met zoete aardappel, chocolade, gegrilde maïs en wilde rijst | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Chili sin carne met zoete aardappel, chocolade, gegrilde maïs en wilde rijst

Chili sin carne met zoete aardappel, chocolade, gegrilde maïs en wilde rijst

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Plet de knoflook tot moes en snipper de ui.

  2. Verhit wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook 1 min. aan. Voeg de zoete aardappelblokjes en paprika toe en roerbak 2 min. Kruid met colombokruiden, cayennepeper (naar uw smaak), peper en zout. Roerbak 1 min. verder. Voeg er de bonen, de passata, de chocolade en de suiker toe. Laat 20 min. pruttelen. Roer regelmatig.

  3. Verhit een grillpan over een hoog vuur. Gril, eens de pan heet is, de maïskolfjes in 5 min. bruin. Snij de kolfjes in hapgrote stukken en voeg toe aan de chili sin carne. Verdeel de rijst en chili over de borden.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 484 KJ
Energie 116 kcal
Vetten 2.9
Fats acid satured 0.8
koolhydraten 18.0
waarvan suikers 5.6
Eiwitten 2.9
salt 0.4

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • rijst 125 g
  • teen knoflook 1.5 st
  • ui 0.5 st
  • zoete aardappel 200 g
  • paprika 115 g
  • colombokruiden 0.5 el
  • bonen tomatensaus 180 g
  • passata 250 g
  • chocolade 25 g
  • maïs 100 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • cayennepeper
  • suiker 0.5 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • rijst 125 g
  • teen knoflook 1.5 st
  • ui 0.5 st
  • zoete aardappel 200 g
  • paprika 115 g
  • colombokruiden 0.5 el
  • bonen tomatensaus 180 g
  • passata 250 g
  • chocolade 25 g
  • maïs 100 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • cayennepeper
  • suiker 0.5 el
  • peper
  • zout