Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Plet de knoflook tot moes en snipper de ui.
Verhit wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook 1 min. aan. Voeg de zoete aardappelblokjes en paprika toe en roerbak 2 min. Kruid met colombokruiden, cayennepeper (naar uw smaak), peper en zout. Roerbak 1 min. verder. Voeg er de bonen, de passata, de chocolade en de suiker toe. Laat 20 min. pruttelen. Roer regelmatig.
Verhit een grillpan over een hoog vuur. Gril, eens de pan heet is, de maïskolfjes in 5 min. bruin. Snij de kolfjes in hapgrote stukken en voeg toe aan de chili sin carne. Verdeel de rijst en chili over de borden.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
484 KJ
Energie
116 kcal
Vetten
2.9
Fats acid satured
0.8
koolhydraten
18.0
waarvan suikers
5.6
Eiwitten
2.9
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.