Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de mosterd met de olijfolie, peper en zout. Bestrijk de kippenvleugeltjes met dit mengsel en bestrooi vervolgens met de colombokruiden. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak in 25 à 30 min. gaar.
Snij de krieltjes doormidden en kook in gezouten water in ongeveer 20 min. gaar. Snij de lente-ui in ringetjes, hak de dille fijn en snij de little gem in repen. Snij de kerstomaatjes doormidden. Meng de lente-ui en dille, samen met een geutje olijfolie, door de zure room. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de aardappelen af en laat 5 min. afkoelen. Meng er vervolgens de little gem, kerstomaten en zure room doorheen. Serveer met de chicken wings.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
446 KJ
Energie
107 kcal
Vetten
6.3
Fats acid satured
2.4
koolhydraten
7.2
waarvan suikers
1.7
Eiwitten
4.9
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.