Pittige chicken wings met frisse little gem en aardappelsalade | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pittige chicken wings met frisse little gem en aardappelsalade

Pittige chicken wings met frisse little gem en aardappelsalade

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de mosterd met de olijfolie, peper en zout. Bestrijk de kippenvleugeltjes met dit mengsel en bestrooi vervolgens met de colombokruiden. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak in 25 à 30 min. gaar.

  2. Snij de krieltjes doormidden en kook in gezouten water in ongeveer 20 min. gaar. Snij de lente-ui in ringetjes, hak de dille fijn en snij de little gem in repen. Snij de kerstomaatjes doormidden. Meng de lente-ui en dille, samen met een geutje olijfolie, door de zure room. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Giet de aardappelen af en laat 5 min. afkoelen. Meng er vervolgens de little gem, kerstomaten en zure room doorheen. Serveer met de chicken wings.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 446 KJ
Energie 107 kcal
Vetten 6.3
Fats acid satured 2.4
koolhydraten 7.2
waarvan suikers 1.7
Eiwitten 4.9
salt 0.2

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kippenvleugeltje 6 st
  • colombomix 2 el
  • krieltjes 400 g
  • lente-ui 2 st
  • dille 6 g
  • little gem 2 st
  • kerstomaatjes 250 g
  • zure room 80 ml

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 0.5 el
  • olijfolie (marinade) 25 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kippenvleugeltje 6 st
  • colombomix 2 el
  • krieltjes 400 g
  • lente-ui 2 st
  • dille 6 g
  • little gem 2 st
  • kerstomaatjes 250 g
  • zure room 80 ml

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 0.5 el
  • olijfolie (marinade) 25 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • bakpapier