Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Voeg de bruine suiker, de helft van de sojasaus, de sesamolie en oestersaus toe. Roer tot de suiker volledig opgelost is. Breng op smaak met peper en zout.
Snij de steak in dunne reepjes. Kook de noedels beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
Verhit wat sesamolie in een wok over een hoog vuur en roerbak het vlees in 1 à 2 min. knapperig. Kruid met peper. Haal het uit de pan en hou warm. Voeg nu de broccoli toe. Roerbak 5 min. alvorens de wokgroenten toe te voegen. Roerbak 5 min., of tot alle groenten gaar zijn. Voeg het vlees terug toe aan de pan en overgiet het geheel met de saus en meng. Voeg de noedels toe. Meng goed dooreen en serveer onmiddellijk.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
475 KJ
Energie
113 kcal
Vetten
0.9
Fats acid satured
0.2
koolhydraten
16.0
waarvan suikers
2.1
Eiwitten
9.4
salt
0.8
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.