Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Snij de kip in blokjes, de kerstomaten doormidden en de paksoi in stukken. Rasp de gember fijn en plet de knoflook tot moes.
Verhit wat olie in een wok. Kruid de kip met peper en zout en roerbak in 3 min. goudbruin. Haal uit de pan. Voeg opnieuw wat olie toe en roerbak de gember en knoflook 30 sec. alvorens de paksoi toe te voegen. Roerbak 2 min. verder en voeg de kerstomaten, tomatenblokjes, room en garam masala toe. Voeg ook de kip terug toe aan de wok en laat 15 min. pruttelen over een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
Serveer de kipschotel met rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
306 KJ
Energie
73 kcal
Vetten
3.6
Fats acid satured
1.1
koolhydraten
2.5
waarvan suikers
2.2
Eiwitten
7.5
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.