Kook de penne beetgaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Breng een kookpot met water en zout aan de kook. Kook de bloemkool en broccoli in 4 à 5 min. beetgaar.
Plet de knoflook tot moes, hak de peterselie fijn en haal het vel van de worst. Verhit een klontje boter in een pan en bak de panko goudbruin. Haal van het vuur en meng er de peterselie en de zeste van de citroen door.
Verhit olie in een grote pan. Voeg de worst toe en prak met een houten lepel in kleine stukken. Bak in 4 min. knapperig. Haal de worst uit de pan. Voeg opnieuw wat olie toe en fruit de knoflook 30 sec. alvorens de uitgelekte groenten toe te voegen. Roerbak 2 min. en voeg de uitgelekte pasta, 1 el kookvocht per persoon en worst toe. Voeg al roerend de helft van de Parmezaanse kaas toe. Werk af met citroensap en kruid met peper en zout. Serveer met panko en Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
901 KJ
Energie
216 kcal
Vetten
12.0
Fats acid satured
4.8
koolhydraten
17.0
waarvan suikers
1.8
Eiwitten
9.4
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.