Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de aubergine, courgette en rode paprika in hapgrote stukken. Leg op een met bakpapier beklede ovenplaat, besprenkel met olijfolie, ras el hanout, peper en zout. Meng goed dooreen en rooster in ongeveer 15 à 20 min. knapperig. Bereid de parelcouscous in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
Mix de dille, Griekse yoghurt, citroensap, zeste van de citroen, peper en zout tot een saus. Verhit een klontje boter in een pan. Kruid de zeewolf met peper en zout en bak in ongeveer 3 à 4 min. net gaar.
Haal de groenten uit de oven en meng, samen met de saus, door de parelcouscous. Proef en breng eventueel op smaak met peper en zout. Serveer samen met de vis.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
507 KJ
Energie
122 kcal
Vetten
5.8
Fats acid satured
2.6
koolhydraten
11.0
waarvan suikers
1.8
Eiwitten
6.3
salt
0.1
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.