Gebakken boerenworst met ratatouille en gekookte aardappelen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gebakken boerenworst met ratatouille en gekookte aardappelen

Gebakken boerenworst met ratatouille en gekookte aardappelen

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil en snij de aardappelen in stukken en kook in ongeveer 20 min. gaar. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Snij de courgette en aubergine in stukjes.

  2. Verhit wat olijfolie in een kookpot en stoof de ui en knoflook aan. Voeg na 1 min. de aubergine, courgette en paprika toe. Roerbak 3 min. Blus met tomatenstukjes en water. Voeg tijm en suiker toe en kruid met peper en zout. Laat 15 à 20 min. of tot de groenten gaar zijn, pruttelen.

  3. Verhit een klontje boter in een pan en bak de worsten, over een laag vuur, in 15 min. gaar. Serveer de worsten met de aardappelen en ratatouille.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 451 KJ
Energie 108 kcal
Vetten 7.1
Fats acid satured 3.0
koolhydraten 6.7
waarvan suikers 2.3
Eiwitten 3.9
salt 0.2

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 400 g
  • ui 0.5 st
  • teen knoflook 1 st
  • courgette 0.5 st
  • aubergine 0.5 st
  • paprika tricolore 115 g
  • tomatenstukjes 200 g
  • tijm 4 g
  • boerenworst 2 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • water 50 ml
  • suiker 0.5 el
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 400 g
  • ui 0.5 st
  • teen knoflook 1 st
  • courgette 0.5 st
  • aubergine 0.5 st
  • paprika tricolore 115 g
  • tomatenstukjes 200 g
  • tijm 4 g
  • boerenworst 2 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • water 50 ml
  • suiker 0.5 el
  • boter
  • peper
  • zout