Schil en snij de aardappelen in stukken en kook in ongeveer 20 min. gaar. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Snij de courgette en aubergine in stukjes.
Verhit wat olijfolie in een kookpot en stoof de ui en knoflook aan. Voeg na 1 min. de aubergine, courgette en paprika toe. Roerbak 3 min. Blus met tomatenstukjes en water. Voeg tijm en suiker toe en kruid met peper en zout. Laat 15 à 20 min. of tot de groenten gaar zijn, pruttelen.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de worsten, over een laag vuur, in 15 min. gaar. Serveer de worsten met de aardappelen en ratatouille.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
451 KJ
Energie
108 kcal
Vetten
7.1
Fats acid satured
3.0
koolhydraten
6.7
waarvan suikers
2.3
Eiwitten
3.9
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.