Lamskoteletjes met groene asperges en gratin dauphinois | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Lamskoteletjes met groene asperges en gratin dauphinois

Lamskoteletjes met groene asperges en gratin dauphinois

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Maak de gratin klaar volgens de instructies op de verpakking.

  2. Breek het harde uiteinde van de asperges. Verhit een pan met olijfolie en bak de asperges in ongeveer 5 à 7 min. beetgaar. Kruid met peper en zout. Hou warm.

  3. Besprenkel de lamskoteletjes met limoensap, korianderpoeder, peper en zout. Verhit een royale klont boter in een pan. Leg het vlees en de rozemarijntakjes in de bruisende boter. Bak de koteletjes in ongeveer 4 à 5 min saignant (afhankelijk van de dikte) en bedruip regelmatig met de boter. Leg de asperges op een serveerschaal en bestrooi met de parmezaankrullen. Serveer met het vlees en de gratin.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 544 KJ
Energie 131 kcal
Vetten 8.8
Fats acid satured 4.6
koolhydraten 5.1
waarvan suikers 0.8
Eiwitten 7.2
salt 0.2

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • gratin dauphinois 400 g
  • asperges 400 g
  • lamskoteletjes 6 st
  • limoensap 2 el
  • koriander 1 tl
  • rozemarijn 4 g
  • Parmezaanse kaas 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • gratin dauphinois 400 g
  • asperges 400 g
  • lamskoteletjes 6 st
  • limoensap 2 el
  • koriander 1 tl
  • rozemarijn 4 g
  • Parmezaanse kaas 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout