Maak de gratin klaar volgens de instructies op de verpakking.
Breek het harde uiteinde van de asperges. Verhit een pan met olijfolie en bak de asperges in ongeveer 5 à 7 min. beetgaar. Kruid met peper en zout. Hou warm.
Besprenkel de lamskoteletjes met limoensap, korianderpoeder, peper en zout. Verhit een royale klont boter in een pan. Leg het vlees en de rozemarijntakjes in de bruisende boter. Bak de koteletjes in ongeveer 4 à 5 min saignant (afhankelijk van de dikte) en bedruip regelmatig met de boter. Leg de asperges op een serveerschaal en bestrooi met de parmezaankrullen. Serveer met het vlees en de gratin.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
544 KJ
Energie
131 kcal
Vetten
8.8
Fats acid satured
4.6
koolhydraten
5.1
waarvan suikers
0.8
Eiwitten
7.2
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.