Snipper de ui. Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Verhit olie in een kookpot en stoof de helft van de ui 1 min. aan. Voeg de rijst en saffraan toe en roerbak 1 min. Blus met de wijn. Voeg pollepel per pollepel de bouillon toe. Roer regelmatig, tot de risotto gaar is.
Snij de champignons in stukjes. Verhit boter in een pan en roerbak ze gaar over een hoog vuur, in 2 à 3 min. Kruid met peper en zout. Meng door de risotto.
Spoel de mosselen. Snij de citroen in stukken. Verhit olie in een kookpot en stoof de ui 1 min. Voeg mosselen en citroen toe. Kruid met peper en laat onder een deksel garen. Meng af en toe om en haal onmiddellijk van het vuur eens de schelpen opengaan. Snij de sla in repen. Meng het citroensap met de honing, mosterd, olie, peper en zout en meng deze vinaigrette door de sla. Serveer de risotto met de mosselen, citroen en de salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
401 KJ
Energie
96 kcal
Vetten
3.4
Fats acid satured
0.6
koolhydraten
12.0
waarvan suikers
0.9
Eiwitten
3.5
salt
0.7
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.