Verwarm de oven voor op 180°C. Stoom de bloemkoolroosjes gaar in de microgolf volgens de instructies op de verpakking. Meng de eieren met de emmentaler, de cheddar, het currypoeder en de room. Kruid met peper en zout.
Pel de knoflook en snipper fijn. Stoof de knoflook aan in een pan met de olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat slinken.
Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit in een taartvorm. Schik er de spinazie en de gestoomde bloemkoolroosjes op. Overgiet met het ei/kaasmengsel en bak de quiche zo'n 25 min. in de oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
848 KJ
Energie
204 kcal
Vetten
15.0
Fats acid satured
7.6
koolhydraten
9.2
waarvan suikers
1.5
Eiwitten
6.9
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.