Snij de groene selder in halve maantjes. Snij de tomaten in blokjes. Verhit wat olijfolie in een kookpot en voeg de preiringen toe. Laat even stoven, voeg de selderstukjes toe en laat even meestoven. Voeg het water en het groentebouillonblokje toe.
Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de soep aan de kook, voeg dan de passata en de witte bonen toe. Bak de ciabatta af in de oven volgens de instructies op de verpakking.
Voeg als laatste de macaroni en de stukjes tomaat toe aan de soep en laat koken tot alles gaar is. Breng de soep op smaak met peper en zout en serveer met de ciabatta.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
243 KJ
Energie
58 kcal
Vetten
1.3
Fats acid satured
0.2
koolhydraten
9.0
waarvan suikers
1.2
Eiwitten
1.9
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.