Kippendrumsticks met sojaglazuur, paksoi en rijstpilav | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kippendrumsticks met sojaglazuur, paksoi en rijstpilav

Kippendrumsticks met sojaglazuur, paksoi en rijstpilav

Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de sojasaus met de honing en het sap van de limoen. Leg de kippenboutjes in een ovenschaal, kruid met peper en overgiet met het sausje. Gaar de kippenboutjes zo'n 30 min. in de oven.

  2. Kook intussen de basmatirijst beetgaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Pel de knoflook en snipper fijn. Snij de paksoi grof. Stoof de knoflook aan in de arachideolie en voeg de paksoi toe. Laat slinken. Voeg de erwtjes toe en roer om. Meng er de rijst onder en breng op smaak met het currypoeder.

  3. Serveer de curryrijst met de kippenboutjes en werk af met wat sesamzaadjes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 454 KJ
Energie 109 kcal
Vetten 3.2
Fats acid satured 0.8
koolhydraten 13.0
waarvan suikers 3.7
Eiwitten 6.5
salt 0.8

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • sojasaus 4 el
  • honing 2 el
  • limoen 0.5 st
  • kippenboutje 4 st
  • basmatirijst 150 g
  • teen knoflook 1 st
  • paksoi 0.66
  • erwtjes 140 g
  • currypoeder 0.5 el
  • sesamzaadjes 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie 1 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • sojasaus 4 el
  • honing 2 el
  • limoen 0.5 st
  • kippenboutje 4 st
  • basmatirijst 150 g
  • teen knoflook 1 st
  • paksoi 0.66
  • erwtjes 140 g
  • currypoeder 0.5 el
  • sesamzaadjes 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie 1 el
  • peper
  • zout