Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de sojasaus met de honing en het sap van de limoen. Leg de kippenboutjes in een ovenschaal, kruid met peper en overgiet met het sausje. Gaar de kippenboutjes zo'n 30 min. in de oven.
Kook intussen de basmatirijst beetgaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Pel de knoflook en snipper fijn. Snij de paksoi grof. Stoof de knoflook aan in de arachideolie en voeg de paksoi toe. Laat slinken. Voeg de erwtjes toe en roer om. Meng er de rijst onder en breng op smaak met het currypoeder.
Serveer de curryrijst met de kippenboutjes en werk af met wat sesamzaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
454 KJ
Energie
109 kcal
Vetten
3.2
Fats acid satured
0.8
koolhydraten
13.0
waarvan suikers
3.7
Eiwitten
6.5
salt
0.8
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.