Pel en snipper de rode ui, snij de komkommer in blokjes. Mix de kikkererwten met de tahini en een beetje olijfolie, peper, zout en het paprikapoeder tot een gladde hummus.
Halveer de avocado, verwijder de pit en lepel er het vruchtvlees uit. Plet de avocado met een vork, voeg de witte wijnazijn toe en kruid met peper en zout.
Neem een tortillawrap en bestrijk de helft met de hummus, doe er de avocadospread en de feta op en kruid met peper. Sluit de tortilla tot een halve maan en bak de quesadilla's in de pan met wat olijfolie. Meng de komkommer en de rode ui onder de salade, kruid met peper en zout en breng op smaak met olijfolie. Serveer de quesadilla's met de salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
715 KJ
Energie
171 kcal
Vetten
9.3
Fats acid satured
2.2
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
1.1
Eiwitten
5.2
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.